Híreink

Buszbérléshez minőségi járműparkot, képzett sofőröket biztosítunk

A szigorú uniós és nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelő, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú, rendszeresen szervizelt minőségi és luxus kategóriát képviselő gépjárműparkunk minden busza - a szolgáltatás kiegészítő részeként - kizárólag sofőrrel (út hosszától függően sofőrökkel) együtt bérelhető. Buszflottánkat évről-évre fiatalítjuk, bővítjük, így mindig új és újszerű járművekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Flottánk kínálatából történő buszbérlés esetén lehetőséget biztosítunk az Ön igényeihez mindenben igazodó felszereltségű és befogadóképességű jármű akár személyesen történő kiválasztására is. Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban Ön is megtalálja a legmegfelelőbb személyszállítási szolgáltatást.

Funkció és variációk – egyedileg átalakított kisbuszok

9-24 fős Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter, vagy Iveco Daily típusú VIP minibuszok, iskolabuszok, illetve más funkciókra speciálisan átalakított minibuszok már hazánkban is kedvező áron elérhetők. Megbízható és kényelmes járműveket kínálunk, amelyek nem csak technológiában, hanem részletgazdag, ötletes kialakításokban és innovációban is különlegesek.

Buszalkatrészek forgalmazása

A buszos szakma legnagyobb kihívásai közé tartozik a folyamatos alkatrészellátás.Mivel 15 éve foglalkozunk személyszállítással, ezalatt az idő alatt megérett bennünk a gondolat, hogy ne csak az útvonalakra, a minőségi utaztatásra, hanem magukra a járművekre is saját magunknak kell odafigyelnünk. 

Ennyit költenek utazásra idén ősszel a magyarok: ez a legkedveltebb úticél

 

A négy napos hétvégék és az őszi szünet utazásra csábít rengeteg embert. A Bónusz Brigád adatai alapján évek óta a legnépszerűbb őszi úti cél belföldön Lillafüred. Legtöbben kettesben és három napra utaznak el, ha belföldi utazás mellett döntenek, az utazók pedig egyre jobb minőségű utakat tudnak megfizetni.

https://www.penzcentrum.hu/utazas/ennyit-koltenek-utazasra-iden-osszel-a-magyarok-ez-a-legkedveltebb-uticel.1071484.html

Világörökségi kirándulások

Európa 34 csodálatos világörökségi helyszínét, 19 EU-országot bemutató innovatív honlapot indított az UNESCO a National Georgaphic szakmai bábáskodása mellett.

Tavaszünnep Milánóban

Olaszország egyik legmodernebb városában, Milánóban ünneplik utasaink a Holdújévet, mely a tavasz és az új év kezdetét jelzi.

Tihanyi utazás

A Tihanyi-félsziget télen is nagy élmény.

 

Prágai szállások és programok csoprotoknak

Utazást szervezőknek, utazási irodáknak, intézményeknek, kluboknak. Prágába osztálykirándulást szervező iskoláknak, prágai zarándok csoportoknak. Cégeknek, csapatépítő, jutalom utak szervezőinek.

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.