Buszalkatrészek forgalmazása

A buszos szakma legnagyobb kihívásai közé tartozik a folyamatos alkatrészellátás. Mivel 15 éve foglalkozunk személyszállítással, ezalatt az idő alatt megérett bennünk a gondolat, hogy ne csak az útvonalakra, a minőségi utaztatásra, hanem magukra a járművekre is saját magunknak kell odafigyelnünk. Egy olyan infrastruktúrát építettünk fel, ami már túlnőtt a saját igényeinken és partnereink számára is minőségi megoldást nyújt.

Eredetivel megegyező minőségű alkatrészek

Mercedes, Setra, Man, Neoplan alkatrészek forgalmazásával foglalkozunk. Többek között karosszéria tartozékok, ülés- és utastér elemek, lámpák, karosszéria- és ülés gázteleszkópok, szélvédő és oldalüvegek, futómű alkatrészek és egyéb tartozékok szerepelnek a kínálatunkban.

Az árból igen, a minőségből nem engedünk

A legmagasabb gyártói kívánalmaknak megfelelő ám kedvezőbb árú európai és török gyártmányú alkatrészeket forgalmazunk.A folyamatosan bővülő raktárkészletből azonnali szállítást is vállalunk. Személyes tapasztalatunk érték Önnek is Ha buszalkatrészre van szüksége, érdemes konzultálnia szakembereinkkel. A megfelelő alkatrészek kiválasztása és minőségi ellenőrzése mindig személyesen történik, 15 éves szakmai tapasztalat és a járműtípusok átfogó műszaki ismerete alapján.

Célunk, hogy az egy busszal rendelkező vállalkozóktól a komplett flottákig biztonságos, pontos, és teljes körű alkatrészellátást biztosítsunk kedvező árakon.

 

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.