Minibusz forgalmazás, kisbusz átalakítás

Az európai piacvezető lengyel Bus Factory egyedileg átalakított kisbuszait forgalmazzuk.
Luxuskivitelű VIP minibuszok, iskolabuszok, speciális igényű mozgássérült szállítók.

A BUS FACTORY az európai piacvezető autóbusz és minibusz gyártója és forgalmazója. Az általuk gyártott járműveket a szokványostól eltérő módosítások és a legapróbb részletekbe menő tervezés jellemzi, melyek hatással vannak a jármű végső kialakítására és a felhasználói kényelemre.

Különböző ülésvariácókkal rendelkező, 9-24 személyes járművek széles választékát kínáljuk, ideértve a kerekesszékes átalakításokat, valamint különböző belső kialakításokat: VIP Minibusz / Tourist Line Minibusz / Iskolabusz / Speciálisan átalakított busz.
A megfelelőségi dokumentációban (CoC) különböző autóbusz és minibusz konfigurációk súlytípusai állnak rendelkezésre: 5,5t; 5,3t és 3,5t.

Megrendeléseink során igyekszünk megfelelni minden követelménynek és a lehető legjobb megoldásokat ajánljuk. Az általunk gyártott autóbuszok részletgazdag és egyedi beltéri megoldásokkal készülnek, amelyek nemcsak a külalakot, de a kényelmet is szolgálják.

A BUS FACTORY által gyártott minden autóbusz és minibusz rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal és jóváhagyással ahhoz, hogy a járművet az EU teljes területén regisztrálni lehessen.

A járművek gyártásához használt valamennyi alkatrész rendelkezik a szükséges engedélyekkel és tanúsítványokkal. Az Európai Únió irányelveinek megfelelően, az M2 és M3 járműtípusokhoz rendelkezünk a 2007/46/EC számú európai busz jóváhagyási engedéllyel. Az európai homologizáció különböző felszerelési formákban és ülés elrendezéseknél használható, beleértve a fogyatékossággal élő emberek szükségleteinek megfelelő kialakításokat is. 

Autóbuszainkra és minibuszainkra akár 5 év garanciát is vállalunk, szolgáltatásaink magas színvonalát az ISO 9001:2009 tanúsítvány bizonyítja.  Autóbuszainkhoz és minibuszainkhoz kizárólag európai gyártók alkatrészeit használjuk és csak a legkiválóbb minőségű alkatrészgyártókkal működünk együtt. Ezek a tényezők teszik a járműveinket könnyen használhatóvá, biztonságossá és kényelmessé az utasok számára. Járműveinket megvásárolva kifogástalan minőséget kap versenyképes áron.

 

 

 

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.