Mikor érdemes kisbuszt bérelni sofőrrel?

prémium kategóriás minibusz bérlés belső

Kisebb létszámú társaság szállítása esetén kézenfekvő megoldás a kisbusz bérlése. Manapság már könnyedén lehet akár 20 fő szállítására alkalmas kisbuszt is bérelni, azonban ebben a kategóriában a 9 ülőhelyes járművek a legnépszerűbbek. Lehet találni olyan társaságokat is, ahol sofőr nélkül is lehetséges a bérlés, a Busline-nál azonban kizárólag sofőrrel együtt lehet járművet bérelni. Vegyük végig a kisbuszbérlés leggyakoribb eseteit és a hivatásos sofőrrel járó előnyöket.

Üzleti utak bel- és külföldön

Négy-öt fő feletti társaságok esetén rendszerint már két személyautóra lenne szükség, így praktikus és kényelmes megoldást jelent egy kisbusz bérlése. Ilyen esetekben hatalmas segítséget jelenthet egy hivatásos sofőr hiszen például helyismerettel rendelkezik, így könnyen és gyorsan eljuthatunk az úti célunkhoz. Másfelől a társaság minden tagja együtt készülhet a megbeszélésre vagy tárgyalásra. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy mindenki tud pihenni az út ideje alatt, így viszonylagosan frissen és kipihenten érkezhettek meg az úti célhoz.

Kirándulás a családdal vagy a barátokkal

Szintén igaz, hogy öt fő felett több autóra kellene osztani a társaságot, pedig ilyen esetekben maga az utazás is része a közös élménynek. Amennyiben sofőrrel együtt bérelünk járművet, a társaság egyik tagja sem lesz kivonva a közös utazás élményéből. Adott esetben a társaság minden tagja büntetlenül koccinthat egy finom pohár borral a jó hangulatban elköltött ebéd vagy éppen vacsora mellé. Emellett érdemes megjegyezni, hogy a felelősség nem az utazók vállát nyomja, így mindenkinek felhőtlen kikapcsolódásban lehet része.

Dolgozói járat üzemeltetése

Egyre gyakoribb jelenség, hogy egy nagyobb vállalat dolgozói járatot üzemeltessen. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy ez felesleges többletköltség, azonban sok esetben részben vagy egészében kiváltható vele a céges autó biztosítása és használata. A költségek mellett tekintélyes mennyiségű adminisztráció is megspórolható vele, ráadásul összehasonlíthatatlanul könnyebb a rendszer nyomon követése.

Násznép fuvarozás

Gyakran felmerülő feladat a násznép szállítása is, akár az otthonaiktól az esküvő vagy a lagzi helyszínére és vissza, akár a templomtól vagy házasságkötő teremtől a lagziba. Ennek a feladatnak az ellátása is sokkal könnyebben és gördülékenyebben megszervezhető, ha a kisbuszt sofőrrel együtt béreljük ki. Amennyiben a násznép létszáma indokolja, akár nagy busz bérlése is szükséges lehet.

A sofőr bérlésének előnyei összefoglalva

Röviden foglaljuk össze, hogy milyen fontosabb előnyökkel jár az, ha sofőrrel együtt bérelünk kisbuszt!

  1. A sofőr rendelkezik a kellő helyismerettel.
  2. Senki sincs kivonva a közös utazás élményéből.
  3. Mindenki tud pihenni az út alatt.
  4. Nincs szükség ”kijelölt sofőrre”, mindenki nyugodtan megihat egy pohár bort az étkezés mellé.
  5. A felelősség a sofőrt terheli.
  6. Rutinos, gördülékeny szervezés.
  7. Könnyebb parkolás, kevesebb séta, ezáltal pedig kényelmesebb megoldás az idősek számára, akiknek problémát okoz a hosszú gyaloglás.

Legyen szó belföldi vagy külföldi utazásról, kirándulásról vagy üzleti útról, a Busline minden területen minőségi szolgáltatást kínál. Járműveink kizárólag sofőrrel együtt bérelhetőek. További részletekért és busz bérléséhez kattints ide.

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.