Buszokhoz alkatrészkereskedelem

Mercedes, Setra, MAN, VDL és Neoplan autóbusz alkatrészek forgalmazásával és beépítésével is foglalkozunk.

Sokkal többet biztosítunk Önnek a járművek egyszerű karbantartásánál. Gyári alkatrészekkel, eredeti tartozékokkal valamint a legmagasabb kívánalmaknak is megfelelő, ám költséghatékonyabb felújított, gyári alkatrészekkel állunk rendelkezésére.
Többek között karosszéria tartozékok, ülés- és utastér elemek, lámpák, karosszéria- és ülés gázteleszkópok, szélvédő és oldalüvegek, futómű alkatrészek és egyéb tartozékok szerepelnek a kínálatunkban.

Az árból igen, a minőségből nem engedünk

Ön és gépjárműve mindig az egyedi igényeinek megfelelő, legjobb minőséget kapja. A legmagasabb gyártói kívánalmaknak megfelelő ám kedvezőbb árú európai és török gyártmányú alkatrészeket forgalmazunk. A folyamatosan bővülő raktárkészletből azonnali szállítást is vállalunk.
Az új alkatrészekkel megegyező minőségű gyári, felújított alkatrészeinkre ugyanúgy 1 vagy 2 év garancia érvényes, mint a gyári új alkatrészekre, ráadásul a garancia az alkatrész ki- és beszerelési költségeire is kiterjed.

Autóbusz tartozék és cserealkatrész-programmal állunk rendelkezésére:

  • Kényelem és dizájn-, valamint
  • Működőképesség és biztonság területén

Egyes márkák esetén a gyár által visszagyűjtött, használt részegységekkel, autóbuszához a legkisebb részletekig illő, kiváló minőségű eredeti felújított alkatrészekkel valamint megbízható cserealkatrészekkel állunk rendelkezésére, a legmodernebb műszaki színvonalon, kedvező árak mellett.

Személyes tapasztalatunk érték Önnek is

Ha buszalkatrészre van szüksége, érdemes konzultálnia szakembereinkkel. Előzetes egyeztetés alapján, egyedi igényeinek megfelelően megkeressük és részletesen kidolgozzuk a járművéhez leginkább illő tartozék-megoldásokat. A megfelelő alkatrészek kiválasztása és minőségi ellenőrzése mindig személyesen történik, 15 éves szakmai tapasztalat és a járműtípusok átfogó műszaki ismerete alapján.

Európai szintű technológiákkal rendelkező, kiválóan felszerelt szerviz-műhelyünkben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink várják és teljesítik alkatrész megrendeléseit, szerelési megbízásait. További alkatrész, tartozék- és szervizajánlatainkról érdeklődjön ITT közvetlenül munkatársainknál.

 

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.