Személyszállítás busszal

A 2007-ben alapított, teljes egészében magyar tulajdonban lévő cégünk fő profilja autóbuszok, kisbuszok, mikrobuszok bérbeadása, valamint belföldi és külföldi személyszállítás. A cég vezetője és egyben tulajdonosa 1998 óta tevékenykedik nemzetközi személyszállítási területen. 

Jól szervezett csapatunkat képzett, több éves szakmai tapasztalattal és széleskörű kapcsolati hálózattal rendelkező, a cég szellemisége iránt elkötelezett munkatársak alkotják. Évek óta számos jelentős magyar és külföldi megrendelővel, utazási irodával működünk együtt. Büszkék vagyunk rá, hogy évről évre minket választanak és bizalmukkal tisztelnek meg partnereink, ügyfeleink, barátaink.

A személyszállítás nálunk gördülékeny csapatmunka

Az évek során szerzett tapasztalataink alapján valljuk, hogy ügyfeleink töretlen bizalmát dolgozóink szakmai precizitásával, gördülékeny csapatmunkával és az egyéni igények maximális figyelembe vételével vagyunk képesek megőrizni. 
Valamennyi munkatársunk szívügyének tekinti, hogy társaságunk a nagyobb, hazai és külföldi autóbusz társaságok mellett sikeresen helyt állhasson. Ennek érdekében ügyfeleink igényeit a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Buszbérléshez minőségi járműparkot, képzett sofőröket biztosítunk

A szigorú uniós és nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelő, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú, rendszeresen szervizelt minőségi és luxus kategóriát képviselő gépjárműparkunk minden busza - a szolgáltatás kiegészítő részeként - kizárólag sofőrrel (út hosszától függően sofőrökkel) együtt bérelhető. Buszflottánkat évről-évre fiatalítjuk, bővítjük, így mindig új és újszerű járművekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Flottánk kínálatából történő buszbérlés esetén lehetőséget biztosítunk az Ön igényeihez mindenben igazodó felszereltségű és befogadóképességű jármű akár személyesen történő kiválasztására is. Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban Ön is megtalálja a legmegfelelőbb személyszállítási szolgáltatást. 

Az Ön elégedettsége a mi motivációnk

Mind megrendelőinkkel, mind kollégáinkkal hosszú távú együttműködésre törekszünk. Számunkra a legfontosabb, hogy kínálatunkban megtalálva a legmegfelelőbb személyszállítási szolgáltatást, legközelebb Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhessük. Válasszon minket és bővebb információért, valamint személyre szóló, egyedi ajánlatáért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén melyet ITT megtalál

 

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.