Híreink

Közeleg az ősz, és vele együtt a buszos osztálykirándulások időszaka
Bár még nagyban tombol a nyár és a rekkenő hőségben sorra dőlnek a melegrekordok, hamarosan újra beköszönt az ősz. És ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a gyermekek visszaülhetnek az iskolapadba és elkezdődhet a tanév. Az őszi tanévkezdet általában remek alkalmat jelent egy kellemes osztálykirándulásra. De hogyan érdemes elkezdeni az utazás megtervezését és megszervezését? Ehhez adunk most néhány tanácsot.
Oktoberfest

A müncheni Oktoberfest a világ legnagyobb népünnepélye, melyet 1810 óta rendezik meg. Évről évre több millió ember látogatja a Theresienwiesén megtartott eseményt. Erre az alkalomra a müncheni sörfőzdék különleges sört főznek.

Úti célunk: Prága

Csoportunk a mai napot Prágában, az "Arany városban" tölti. Ezt az elnevezést valószínűleg I. Károly  cseh király és német-római császár  idejében kapta, amikor arannyal vonták be a prágai vár tornyait.

Erre jártunk.... Zugspitze

A Zugspitze csúcsáról lélegzetelállító 360 fokos panoráma tárul a szemünk elé, mellyel ritkán találkozhatunk. A csúcs 2962 m magas található Tirol és Bajoroszág között. Csoportunk a tegnapi nap folyamán látogatott ide. 

A Busline is készül a téli közlekedésre!

Annak érdekében, hogy a téli hónapokban is minden rendben legyen az utakon, az autóbuszaink felkészítésén túl a gépkocsivezető kollegáinkat is ellátjuk jó tanácsokkal, mire figyeljenek oda a téli közlekedésnél. Az évszaknak megfelelő szélvédőmosó-folyadék, a jégkaparó és a jégoldó spray is ajánlott. A latyakos idő az alvázra is káros hatással van, ennek következményeit elkerülhetjük akkor, ha rendszeres alvázmosással gondoskodunk a gépjármű állagmegőrzéséről. Az alábbiakban összegyűjtöttük mire érdemes odafigyelni a gépjármű télre való felkészítésénél, amit mi kötelező jelleggel minden évben elvégzünk az autóbuszainkon:

Buszalkatrészek forgalmazása

A buszos szakma legnagyobb kihívásai közé tartozik a folyamatos alkatrészellátás. Mivel 15 éve foglalkozunk személyszállítással, ezalatt az idő alatt megérett bennünk a gondolat, hogy ne csak az útvonalakra, a minőségi utaztatásra, hanem magukra a járművekre is saját magunknak kell odafigyelnünk. 

Funkció és variációk – egyedileg átalakított kisbuszok

9-24 fős Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter, vagy Iveco Daily típusú VIP minibuszok, iskolabuszok, illetve más funkciókra speciálisan átalakított minibuszok már hazánkban is kedvező áron elérhetők. Megbízható és kényelmes járműveket kínálunk, amelyek nem csak technológiában, hanem részletgazdag, ötletes kialakításokban és innovációban is különlegesek.

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.