Híreink

5 szuper csapatépítő tréning helyszín
Motiváció, összetartás, közösség, csapatmunka és a célokért való közös küzdelem. Ez lehet minden munkahelyi csapat vagy közösség mottója. Ebben segít, ha olyan csapatépítő helyszínt találunk, ahol mindenki vagy legalábbis a nagy többség megtalálja a kedvére való programot, a környezet kellemes, inspiráló és adott esetben pihentető is.
Népszerű buszos úti célok Európában
A busszal történő utazásnak különleges hangulata van. Bár manapság elsősorban belföldi úti cél esetében választjuk a buszt mint közlekedési eszközt, de külföldi utazások esetében is érdemes fontolóra venni. Megfelelő létszámú társaság, például egy vállalati kirándulás esetén nem csak gazdaságosabb, de talán a legkényelmesebb alternatívát jelentheti, ha buszt bérlünk. Vegyük sorra, hogy melyek a buszos túrák legnépszerűbb úti céljai az őszi és téli szezonban.
A buszok felkészítése a tél kihívásaira
Az élet nem áll meg csak azért, mert elkezdődik a téli szezon. A kirándulni induló, az üzleti útra utazó vagy éppen a munkahelyi járatokat igénybevevő emberek még a zord viharok és a fagyos hőmérséklet ellenére is számítanak a buszflottánkra, hogy eljussanak úti céljukhoz. Éppen ezért a flottatulajdonosoknak időben meg kell kezdeniük a felkészülést, hogy biztosítsák, buszaik készen állnak mindarra, ami a tél alatt vár rájuk. Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk be, hogy hogyan készítjük fel buszainkat a tél kihívásaira.
Mikor érdemes kisbuszt bérelni sofőrrel?
Kisebb létszámú társaság szállítása esetén kézenfekvő megoldás a kisbusz bérlése. Manapság már könnyedén lehet akár 20 fő szállítására alkalmas kisbuszt is bérelni, azonban ebben a kategóriában a 9 ülőhelyes járművek a legnépszerűbbek. Lehet találni olyan társaságokat is, ahol sofőr nélkül is lehetséges a bérlés, a Busline-nál azonban kizárólag sofőrrel együtt lehet járművet bérelni. Vegyük végig a kisbuszbérlés leggyakoribb eseteit és a hivatásos sofőrrel járó előnyöket.
Segítség őszi céges kirándulások szervezéséhez
A céges kirándulások a csapatépítés és a közös kikapcsolódás legfontosabb és legjobb eszközei. A közösen szerzett emlékek és az együtt átélt élmények erős kapcsot tudnak képezni az emberek között, ezáltal pedig összetartó és jól működő munkahelyi közösséget teremthetnek. Azonban a megfelelő úti cél kiválasztása gyakran nem könnyű feladat.
Közeleg az ősz, és vele együtt a buszos osztálykirándulások időszaka
Bár még nagyban tombol a nyár és a rekkenő hőségben sorra dőlnek a melegrekordok, hamarosan újra beköszönt az ősz. És ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a gyermekek visszaülhetnek az iskolapadba és elkezdődhet a tanév. Az őszi tanévkezdet általában remek alkalmat jelent egy kellemes osztálykirándulásra. De hogyan érdemes elkezdeni az utazás megtervezését és megszervezését? Ehhez adunk most néhány tanácsot.
Oktoberfest

A müncheni Oktoberfest a világ legnagyobb népünnepélye, melyet 1810 óta rendezik meg. Évről évre több millió ember látogatja a Theresienwiesén megtartott eseményt. Erre az alkalomra a müncheni sörfőzdék különleges sört főznek.

Úti célunk: Prága

Csoportunk a mai napot Prágában, az "Arany városban" tölti. Ezt az elnevezést valószínűleg I. Károly  cseh király és német-római császár  idejében kapta, amikor arannyal vonták be a prágai vár tornyait.

Erre jártunk.... Zugspitze

A Zugspitze csúcsáról lélegzetelállító 360 fokos panoráma tárul a szemünk elé, mellyel ritkán találkozhatunk. A csúcs 2962 m magas található Tirol és Bajoroszág között. Csoportunk a tegnapi nap folyamán látogatott ide. 

A Busline is készül a téli közlekedésre!

Annak érdekében, hogy a téli hónapokban is minden rendben legyen az utakon, az autóbuszaink felkészítésén túl a gépkocsivezető kollegáinkat is ellátjuk jó tanácsokkal, mire figyeljenek oda a téli közlekedésnél. Az évszaknak megfelelő szélvédőmosó-folyadék, a jégkaparó és a jégoldó spray is ajánlott. A latyakos idő az alvázra is káros hatással van, ennek következményeit elkerülhetjük akkor, ha rendszeres alvázmosással gondoskodunk a gépjármű állagmegőrzéséről. Az alábbiakban összegyűjtöttük mire érdemes odafigyelni a gépjármű télre való felkészítésénél, amit mi kötelező jelleggel minden évben elvégzünk az autóbuszainkon:

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.