5 szuper csapatépítő tréning helyszín

csapatépítő tréning

Motiváció, összetartás, közösség, csapatmunka és a célokért való közös küzdelem. Ez lehet minden munkahelyi csapat vagy közösség mottója. Ebben segít, ha olyan csapatépítő helyszínt találunk, ahol mindenki vagy legalábbis a nagy többség megtalálja a kedvére való programot, a környezet kellemes, inspiráló és adott esetben pihentető is.

Ha már csapatépítő tréninget szeretnénk tartani, mindig vegyük figyelembe a csapat tagjainak beállítottságát, életkorát, habitusát és persze az sem mindegy milyen távolságot szeretnénk utazni hozzá. Az utazás megtervezésénél eleve vegyük figyelembe, hogy már maga az odafelé töltött út is lehet élménnyel teli, vagy programokban dús, így érdemes elgondolkodni busz bérlésen. Manapság különféle kategóriában, egyszerűbb vagy luxus szintes felszerelt buszok is szerepelnek  a palettán, így a cégek megtalálhatják a „pénztárcájuknak” megfelelőt, de egy biztos hogy plusz élményt tud biztosítani a kényelmesen, jó hangulatban és közösen eltöltött út.

Lássunk 5 busszal is könnyen megközelíthető csapatépítő helyszínt!

Hotel Kristály – Ajka

Az országos szinten kiemelkedő csapatépítőhelyszín, nem csak színvonalas szállodai szolgáltatásaival csábít, de a szálloda gasztronómiai és wellness részlege is kecsegtető. A Carbon Bár 4 sávos bowling pályával, billiárd asztallal és csocsóval, illetve kiváló bartenderrel várja a csapatokat. A bár igény szerint zártkörűvé tehető!

Szépalma Hotel – Szépalmapuszta

A Budapesttől 122 km-re található gyöngyszem hotel az Eszterházy család egykori ménesbirtokán, a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. A káprázatos természet mellett a hotel gazdag programokra van lehetőség. Magaskötél pálya, stratégiai lézerharc, csapatépítő főzés és a Szépalmai próbatételek várják a csapatokat. A tradicionális és korszerű magyaros és részben svájci gasztronómiai élményeket a hotel Favory étterme és a szomszédságban található rusztikus csárda és zsivány tanya biztosítja. A szálló kutyabarát!

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar – Lajomizse

A Geréby Kúria igazán széles tárházát vonultatja fel a csapatépítő programok indoor és outdoor lehetőségeire. A honlapra ellátogatva hosszasan válogathatunk a lehetőségek között, mint például zenés csapatépítő kvíz, Rettegés foka, Helyszínelők program, NERF taktikai csata, lézerharc, buborékfoci, kutyás és ló asszisztált tréningek stb.

Kulináris vonalon a magyar és nemzetközi konyha remekeit kóstolhatjuk meg és gondoskodnak vegetáriánus vendégeik színvonalas menüjéről is.

Hotel Cabernet – Villánykövesd

Szokták mondani, hogy ahol bor van ott jókedv is van! Így sosem lőhetünk mellé egy-egy borvidéken található rendezvény központtal vagy hotellel. A Hotel Cabernet kreatív csapatának köszönhetően sokféle programból választhatnak az érkező csapatok, például élményszüret, boros csapatépítő programok, nyomozós-borozós játék, BorVegas borélmény. Így a kollégák számára biztosan felejthetetlenné tesszük az együtt töltött időt.

Neverland – Budapest

Ha túllépnétek a sablonos kliséken, ha fiatalos és/vagy lendületes a csapat, aki igazán benne van egy hatalmas buliban, akkor a Neverlandben van a helyetek! Az igazán üdítő élményt a felejthetetlen szabadulószobák, a finom falatok és a kuriózumnak számító italok is biztosítják.

A csapatépítés valódi célja a munkavállalók stresszmentesítése, kizökkentése, motiválása. Ezen túl remek alkalmat teremt ahhoz is, hogy a kollégák a munkahelyi környezeten kívül is megismerjék egymást és együttműködő készségük növekedjen. Kössük össze közös buszos utazással, hogy az élmény kerek és mindenki számára felhőtlenül élvezhető legyen! Jó szórakozást!

Kérjen buszbérlés, kisbuszbérlés ajánlatot: gyors válaszadás, kedvező árak!
Minőségi és biztonságos személyszállítás, hazai és nemzetközi útvonalakon.